Gözünden sakındığın arkandan vuran olmasın..

29.09.2024
A+
A-

Hayata dair herkes bir şeyler söyler,yazar çizer ama yaş aldıkça insan tecrübeyle sabit yaşadıklarını çevresine aktarır. Bu hayatta herkesin bir imtihanı olacak..Asıl olan bu imtihanı verirken senin ne kadar bunlarla başedebildiğin;Nerde yorulup ne zaman ayağa yeniden kalkabildiğin..

Ve her seferinde yine yeni yeniden hayatta kaldığın süre de dimdik bu hayatı yaşayabilmen..Yaşadığın sürede kah ağlayıp kah güleceksin, kimi zaman bitti artık bu hayat benim için dediğin o anda şahlanıp yola devam edeceksin. Yaş aldıkça güzelleşir her insan kimi yorgun kimi güçlü kimide akışına bırakarak geride kalan ömrünü sürdürmeye devam eder.Bu hayatın tek gerçeği var,kısacık hayatta kimse için kendini üzmeye değmez,kimse için kısacık hayatını hiçe saymaya değmez. Sen kendin için ne yaparsan,yani kendini sevip değer verirsen sen ancak kişilere ve hayata karşı mücadeleyi kazanırsın..Arkandan ne yaparlarsa yapsınlar,sevdiklerin seni üzmeye ant içsede sen güçlü isen sana kolay kolay kimse zarar veremez.Yaradan hep arkanda..Senin arkandan vuranların sonuna iyi bak..

İşte astroloji de tamda bu noktada yine insanlara nasıl davranmamız gerektiğini, kimlerden bize zarar geleceğini, evlilik kararı verirken nasıl insanlarla evlilik yapacağımızı,sosyal hayatınız ve iş çevresinde kimlerden zarar gelir,bunları biz haritamızda görebiliriz ve ona göre hayatta çevremizdekilere ve hayat arkadaşımıza karşı daha dikkatli yaşayabiliriz.Astroljide doğum haritası yani natal haritada bunları görmemiz mümkündür

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.