Gülben Ergen’den Ankaralı Turgut’a destek

12.09.2024
A+
A-

Ankaralı Turgut’un zorlu sağlık sürecini keşfedin. Yaşadığı zorluklar, mücadeleleri ve bu süreçteki ilham verici hikayesi ile hayata nasıl tutunduğunu öğrenin. Sağlık ve yaşam üzerine etkileyici bir yolculuk.

Gülben Ergen’den Ankaralı Turgut’a destek

Ankaralı Turgut’un Zorlu Süreci

Ünlü sanatçı Ankaralı Turgut, 2017 yılında KOAH rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Uzun bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Ankaralı Turgut, yaşadığı zorlu süreci samimiyetle paylaştı. Mide ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede, kötü haberle karşılaştı ve kanser olduğunu öğrendi.

Ankaralı Turgut, akıllı ilaç tedavisi alırken zorlandığını dile getirirken, bu süreçte kendisine destek olan isimlerden biri de ünlü şarkıcı Gülben Ergen oldu. Ergen, Turgut’a olan desteğini sosyal medya üzerinden duyurdu.

Gülben Ergen, Instagram hesabında paylaştığı gönderisinde, “HAYDİ GÖREV BAŞINA HEPİMİZ” ifadesini kullanarak Turgut’a moral vermeye çalıştı. Ergen, şu notu düştü:

  • Ankaralı Turgut, yalnız değilsin. Sen, tüm yapımcıların peşinden koştuğu, televizyon programlarının konuk almak için can attığı Ankaralı Turgut’umuzsun.
  • Bu hastalık, Turgut kardeşimizi üzmüş ve yormuştur. Akıllı ilaç tedavisine gücü yetmemiş. Kızının evine taşınarak torunları ve evlatlarıyla moral bulmaya çalışıyor.
  • Sözleri, besteleri ve enerjisi bu burukluğu hak etmiyor. Yanındayım değerli Turgut.
  • Güçlü yapımcılar, değerli meslektaşlarım, müzik birlikleri ve iyi insanlar, haydi görev başına hepimiz!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.