Gülben Ergen’e sürpriz doğum günü

25.08.2024
A+
A-

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 25 Ağustos’ta 52 yaşına bastı. Ergen’e oğulları Atlas, Güney ve Ares ile yakın dostları sürpriz doğum günü hazırladı. Ünlü isim, bu anları takipçileriyle paylaştı.

Gülben Ergen’e sürpriz doğum günü

Gerek özel hayatı gerek sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Gülben Ergen, 25 Ağustos’ta 52 yaşına bastı. Doğum gününden bir gün önce Bodrum’da sevenleriyle buluşan Ergen, eve döndüğünde büyük bir sürprizle karşılaştı.

Ergen’in Mustafa Erdoğan ile evliliğinden dünyaya gelen oğulları Atlas, Güney ve Ares ile yakın dostları Nihat Odabaşı ve Gülşah Saraçoğlu; ünlü isme doğum günü için sürpriz yaptı.

Ünlü şarkıcının çocukları ve yakın dostları, odasını süsleyip ve özel bir pasta yaptırırken; Ergen de bu anlarda çekilen fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

“OĞULLARIM UYUMADAN BENİ BEKLEMİŞ”

Ergen, mutluluğunu “Saat 05.40… Bodrum’dan hiç uyumadan konserden döndüm. Sessizce çocuklar uyanmasın diye evin içine girdiğim andan beri hissettiklerimi kelimelerle anlatmam mümkün değil. Atlas’ım Ares’im Güney’im hiç uyumadan beni beklemişler. Hediyelerimi hazır etmişler” sözleriyle ifade etti.

“ÇOK MUTLUYUM, ÇOK ŞAŞKINIM”

Ünlü isim, sözlerine “Yatağımda 53 Çocuklar Gülsün Diye Anaokulumuzdan 53 tane beyaz gül ve üzerlerinde rengarenk balonlar…Ömrümde gördüğüm en anlamlı ve detaylı doğum günü pastam. Gülşah’ım nasıl detaylı bir hazırlıkla emek vermiş. Nihat’ım, Gökhan’ım, Ahmet’im, Can’ım, Gönül’üm… Çok mutluyum, çok şaşkınım, çok gururluyum…” diye devam etti.

“İYİ Kİ DOĞMUŞ BENİM GÜZELLER GÜZELİM”

Gülşah Saraçoğlu, Ergen’in paylaşımına “İyi ki doğmuş benim güzeller güzelim.. Seni çok seviyorum” yorumunu yaptı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.