Nilüfer ve Deniz Uğur birbirine girdi: Ben bu kötülüklerle uğraşamam

21.08.2024
A+
A-
Nilüfer ve Deniz Uğur birbirine girdi: Ben bu kötülüklerle uğraşamam

Reha Muhtar’ın Eski Eşi ve Nilüfer Arasında Çocuk Kaçırma İddiası

Önceki gün Reha Muhtar merdivenlerden düşerek yoğun bakıma kaldırıldı. Muhtar’ın eski eşi Deniz Uğur, oğlu Poyraz’ın eski eşi Nilüfer ve kızı Nazlı tarafından kaçırıldığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Uğur, “Çocuğumun nerede olduğunu bilmiyorum” diye konuştu. “Reha Bey’in telefonuna ulaşamadım. Hastaneye ulaşamadım, oğlumun telefonunda engelliyim. Seren Serengil hastaneye ulaştı, bana Poyraz’ın Ayşe Nazlı ile yanında olduğunu söyledi.”

Nilüfer ise iddialara karşı, “Çocuk kaçırma ya da alıkoyma söz konusu değil. Tamamı iğrenç bir iftiradır” dedi. “Ben Bodrum’dayım, kızım İstanbul’da. Dün sabah kızım beni aradı. ‘Babam düşmüş, yoğun bakıma kaldırılmış, Poyraz aradı’ dedi.”

Nilüfer, “Ayşe Nazlı hastaneye gitti, Poyraz da oradaydı. Poyraz gece yarısı babasını arayıp haber vermiş ama babası yoğun bakımda olduğu için duymamış. Sabah annesini aramamış çünkü mahkeme kararıyla babasında kalıyor.”

Nilüfer, “Ayşe Nazlı hastaneye gidince Poyraz evine gitmek istemiş. Ayşe Nazlı ve Poyraz, Reha Bey’in evine gitmişler. O sırada Deniz Uğur suç duyurusunda bulunacağını söylemiş. Ben kızımı arayarak Poyraz’ı hastaneye getirmesini söyledim.”

Nilüfer, “Olay tamamen bu. İftiraları atanları mahkemeye vermek istemiyorum. Bazı insanlar acımasız yorumlar yaptı, çok kırıldım” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.