76. Emmy Ödülleri’nin sunucuları açıklandı

17.08.2024
A+
A-

Televizyon dünyasının Oscar’ları olarak kabul edilen 76’ncı Emmy Ödülleri için adaylar belli oldu. Bu yıl en çok adaylık alan yapım “Shogun” oldu. 25 adaylık elde eden başarılı yapımı, 23 adaylıkla The Bear takip etti. Prestijli ödül törenini sunacak isimler açıklandı

76. Emmy Ödülleri’nin sunucuları açıklandı

Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından bu yıl 76’ncısı düzenlenecek Emmy Ödülleri’nin sunucuları açıklandı. Eugene Levy ve Dan Levy, 15 Eylül’de gerçekleşecek töreni sunacak.

Ünlü baba-oğul, 2020 yılında “Schitt’s Creek” dizisindeki rolleriyle Emmy ödülü kazanarak tarihe geçmişti. Ayrıca, Emmy Ödülleri’ni birlikte sunan ilk baba-oğul olacaklar.

“Shogun” ve “The Bear” dizileri, bu yılın Emmy Ödülleri’nde en çok adaylık alan yapımlar arasında yer alıyor. “Shogun” 25 adaylıkla dikkat çekerken, Jeremy Allen White’ın başrolünü üstlendiği “The Bear” ise 23 adaylık elde etti.

Geçen yıl 10 Emmy ödülü kazanan “The Bear” dizisinin yıldızları Jeremy Allen White, Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach, Lionel Boyce ve Liza Colón-Zayas, bu yıl da performanslarıyla adaylık kazandı. Emmy Ödülleri, 15 Eylül’de gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak.

Bu adaylıklar, her iki dizinin de sektör ve izleyiciler tarafından ne kadar beğenildiğini ve takdir edildiğini gösteriyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.