Afra Saraçoğlu buz gibi suya girdi

16.08.2024
A+
A-

Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ile başrolleri paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde “Seyran” karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu soğuk su meditasyonunu yaptı.

Afra Saraçoğlu buz gibi suya girdi

İki sezondur Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Yalı Çapkını dizisinde başrol oynayan Afra Saraçoğlu, sezon finali sonrası soluğu tatilde aldı.

İspanya’ya ardından ABD’ye ve Avusturya’ya giden ünlü isim, 3. sezon öncesi yorgunluk attı.

Avusturya’da birçok Hollywood yıldızının da tercihi olan Vivamayr Detoks Kliniği’ne giden Afra Saraçoğlu, detoks pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu, paylaşımına “Buraya gelerek ruh sağlığıma en büyük iyiliği yaptım” notunu düşmüştü.

AKIMA KATILDI

Tatil paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen yıldız, soğuk su meditasyonunu yaptı. 

Saraçoğlu o anları sosyal medya hesabında paylaştı.

Aralarında Sıla Türkoğlu, Mine Tugay ve Pelin Akil gibi isimlerin olduğu birçok isim, buzlu suya girme akımına katılmıştı.

Çağla Şıkel, oğlu Kuzey ile soğuk su ve buz dolu fıçıya girmişti. Soğuk korkusunu yenebilmek için böyle bir deneyim yaşamak istediğini belirten ünlü manken, paylaşımına şu notu düştü:

“O benden cesaret aldı, ben de ondan… Seninle böyle bir deneyimi yaşamak inanılmazdı. İyi ki benimleydin oğlum, teşekkür ederim.  İkimiz de soğuktan nefret ediyoruz. İkimiz de üşümeyi hiç sevmiyoruz, soğuk suda yüzmeyi, soğuk duş almayı da öyle…”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.