Yönetmen George Clooney yeni filmini tanıttı

13.12.2023
A+
A-

George Clooney’nin yönetmenliğini üstlendiği “The Boys in the Boat” filminin prömiyeri gerçekleşti. Eşi Amal ile prömiyere katılan Clooney, izleyiciyle buluşmak için gün sayan filmi hakkında “Film, birlikte hareket etmenin önemini vurguluyor” dedi.

Yönetmen George Clooney yeni filmini tanıttı

Yazar Daniel James Brown’ın aynı isimli kitabından uyarlanan The Boys in the Boat filmi izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

Ünlü aktör George Clooney, gerçek bir hikayeden uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda oturuyor.

Filmin Los Angeles’ta gerçekleşen prömiyerine filmin yıldızları Callum Turner, Joel Edgerton, Sam Strike, Hadley Robinson, Jack Mulhern, Bruce Herbelin-Earle, Will Coban, Joel Phillimore, Luke Slattery, James Wolk, Courtney Henggeler, Chris Diamantopoulos ve Thomas Elms katıldı.

Prömiyerin en dikkat çeken isimleri ise yönetmen George Clooney ve eşi Amal Clooney oldu.

Callum Turner’ın hayat verdiği Joe Rantz’i odağına alan film hakkında Vanity Fair’e konuşan Clooney, “Hayatta kalmak için mücadele etme fikrini sevdiğim için filmin hikayesi bana çekici geldi diyebilirim. Filmin teması, güçlüklerin üstesinden gelebilmek. Film, birlikte hareket etmenin önemini vurguluyor” dedi.

Film, 1936’da Berlin Olimpiyat oyunlarında altın madalya için yarışan Washington Üniversitesi erkek kürek takımının hikayesini konu alıyor. Olimpiyatlara giden yolculuğunu anlatan filmde Callum Turner, Joel Edgerton, James Wolk, Jack Mulhern, Sam Strike ve Luke Slattery gibi isimler yer alıyor.

Film, 25 Aralık’ta vizyona girecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.